top of page

FRANChocky is een veld hockey merk met een verschil, het is een merk dat zoekt naar ultieme perfectie in alles wat het doet. "Niets is goed genoeg" beschrijft de manier van denken van FRANC. Prestatie, ontwerp en waarde zijn de kernprincipes voor FRANC, hetzij in de producten hetzij klantenservice. Het zijn deze drie principes die FRANChocky onderscheiden van de rest terwijl ze aan u, de klant, de ultieme FRANC ervaring bieden.

 

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sport vertegenwoordigt FRANChocky die spelers die in alle omstandigheden, als het nu regent of schijnt, op training of tijdens de match, aanwezig zijn. Bloed, zweet en tranen zullen de spelers, die zonder spijt hun lichaam op het spel zetten voor de ploeg en begrijpen wat nodig is om er te geraken, ondervinden.

 

FRANChocky is trots op een hoog niveau van technisch fabriceren en innovatief ontwerp gecombineerd met een proper, glad en geweldig uitzicht. Dit alles samen met een schitterende klantenservice geeft u het FRANC verschil die u het vertrouwen tot presteren biedt op en van het veld.

 

FRANC wilt dat alle klanten 100% tevreden zijn op elke manier en zal niet stoppen tot dit is bereikt. Als u een probleem hebt moet u niet twijfelen om ons te contacteren of als u FRANC wilt feliciteren mag u het ook laten weten.

wie is FRANChocky?

FRANCstore

Beste FRANC...

Thanks for the feedback much appreciated we will get back to you shortly!

Website design by francis design co ltd

francisdesign.co/website

© 2019 by FRANChocky trading under FRANCindustries Ltd

FRANCindustries Ltd Registered in England Number: 09137412

bottom of page