top of page

FRANChocky es una marca d'hoquei amb diferencia, es una marca que busca la perfecció màxima en tot que fa. 'res es el suficientement bo.' es una mentalitat sinonima ab FRANC. Rendiment, diseny i valor son els principis fundamentals de FRANC, si en els seus productes o el servei al client. Son aquets principis que fan diferenciar a FRANChocky dels altres i que et dona la millor experiència de FRANC.

 

Amb mes que 15 anys de experiència en aquet esport FRANChocky representa als jugadors que ho donan tot pasi que pasi, si entrenant, en el partit o al bar. Sang, suor, llàgrimas, aquets nois i noies que donan tot pel equip i no pensan res al respecte, aquets jugadors que entenen que es necesesari.

 

FRANChocky s'enorgulleix de alta qualitat, fabricació espeialitzat i diseny innovador. Combinar aixo amb estils nets, elegants, formidables, un servei al client increïble o allá tens la diferencia de FRANC que et dona la confiança per a rendir tant a dins del camp com a fora.

 

FRANC vol que tots els seu clients esta 100% satisfets en cada aspecte i no pararà fins que ho aconsequeix. Si tens un problema no et posas tímid i posa't en contacte amb nosaltres os si vols celebrar FRANC deixens una misatge.

 

qui es FRANChocky?

FRANCstore

Dear FRANC...

Thanks for the feedback much appreciated we will get back to you shortly!

Website design by francis design co ltd

francisdesign.co/website

© 2019 by FRANChocky trading under FRANCindustries Ltd

FRANCindustries Ltd Registered in England Number: 09137412

bottom of page