top of page

wie is FRANChocky?

FRANChocky is een hockey merk met een verschil, het is een merk die naar ultieme perfectie streeft met alles wat het doet. "Niks is ooit goed genoeg" is een manier van denken wat synoniem staat aan FRANC. Presteren, ontwerp en waarde zijn de kernprincipes van FRANC hetzij in de producten of klantenservice. Het zijn deze waarden die FRANChocky apart zet van de rest geeft jou de lieve klant the ulteme FRANC ervaring.

 

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sport FRANChocky representeert de spelers die alles geven weer of geen weer hetzij tijdens training, in een wedstrijd of in het clubhuis. Bloed, zweet en tranen geven de jongens en meiden die hun lichaam op het spel zetten voor het team and zij geven er niks om, deze spelers begrijpen wat er nodig is.

 

FRANChocky is trots op zijn hoogwaardige, technische fabricage and innovatieve ontwerp dit gecombineerd met een schitterend, fantastisch, buitengewone uitstraling en geweldige klantenservice heb je het FRANC verschill geeft je het vertrouwen om op-en af het veld te presteren.

 

FRANC wilt dat alle klanten 100% te vreden zijn in elk opzicht en zal niet stoppen totdat dit is bereikt. Als er een probleem is wees niet verlegen en neem contact met ons op of als je FRANC wilt prijzen laat dan een berichtje achter.

 

FRANC hoopt dat je evenveel tevredenheid haalt uit je ervaring zoals wij tijdens het creëeren ervan.

 

FRANCstore

Beste FRANC...

Thanks for the feedback much appreciated we will get back to you shortly!

Website design by francis design co ltd

francisdesign.co/website

© 2019 by FRANChocky trading under FRANCindustries Ltd

FRANCindustries Ltd Registered in England Number: 09137412

bottom of page